Workshops

Tijdens het Arbeidsmarkt Event zullen we diverse workshops aanbieden, om uw kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Vooraf aanmelden voor de workshops is niet nodig. Ook kunt u leren ‘pitchen’, zodat u aan een werkgever kort kunt vertellen wie u bent en wat uw kwaliteiten zijn. Een professionele fotograaf maakt gratis zakelijke profielfoto’s voor jouw LinkedIn-profiel of voor je CV.

Gele Ballon
‘Wil jij ook weten hoe jij je netwerk kan laten groeien om dingen voor elkaar te krijgen?’
Arjan de Putter vertelt in drie korte workshops zijn persoonlijke verhaal: hoe een gele ballon hem binnen drie maanden aan een nieuwe baan hielp. In de workshop verklapt Arjan een bijzondere manier waarmee jij jouw droombaan kunt vinden. Ben je er bij?

baan-in-beeld-logo (1)

 

Baan in beeld
‘De eerste indruk’
Baan in Beeld leert jou hoe je een scherpe en prikkelende eerste indruk maakt. Een eerste indruk maak je namelijk maar één keer! Je krijgt verrassende tips en leuke oefeningen. Zo weet je wat je moet zeggen op verjaardag, langs de lijn of op dat ene feestje als je net toevallig naast die HR-dame zit.  Wat straal jij uit? Leer hoe je je een positieve indruk achterlaat, zodat jij je nieuwe baan vindt! Kom naar de workshop van Baan in Beeld. We ontmoeten je graag! Van harte welkom.

BIB

 

Bartiméus
Omgaan met je werkdruk!
Van een niet werkende situatie naar een werksituatie, hoe houd je overzicht over alle impulsen? Hoe houd je grip op je werk met bijbehorende werkdruk? Zie jij er nu al tegenop hoe je straks alles moet regelen? Kom dan naar onze flitsworkshop!

logo-Bartiméus_liggend_CMYK

 

NetJewerk
Ben jij een netwerker in de dop?
In de netwerkworkshop van netJewerk ga je direct aan de slag! Met netwerken! Je krijgt uitleg, tips en trucs hoe jij beslagen ten ijs komt en als een ervaren netwerker gesprekken aangaat, jezelf in the picture zet en de voor jou juiste contacten legt. Maar met contacten leggen ben je niet klaar. Tijdens de workshop is er ook volop aandacht voor het actief inzetten, onderhouden en uitbreiden van je netwerk.

Logo netJEwerk klein

 

LinkedIn
Verbinding naar werk
In een duidelijke powerpoint-presentatie wordt uitgelegd hoe je een LinkedInprofiel  aanmaakt. Hoe kan ik een professionele profiel opzetten?

linkedin

WerkenFM
‘Arbeidsmarkt van nu’
De arbeidsmarkt is volop in verandering. De tijd dat een cv en een bedrijf genoeg was ligt ver achter ons. In deze workshop geeft Martijn Smit een inzicht in hoe recruiters denken, kijken naar een cv en voor al hun werkwijze. Door de 20 jaar ervaring van Martijn als recruiter weet hij als geen ander hoe deze bedrijfstak werkt. Hij zal u wegwijs maken in de Arbeidsmarkt van Nu!

WerkenFM

 

Alwin Zandvoort Training & Advies
‘De 5 unieke netwerkgeheimen van LinkedIn (LinkedIn voor gevorderden)’
Aangezien de meeste vacatures tegenwoordig ‘via-via’ worden vervuld, is je netwerk van groot belang en met hulp van LinkedIn kun je dit in kaart brengen, uitbreiden, onderhouden en effectief gebruiken. Hoe vind je de meedenkers en ambassadeurs en hoe kom je dan met hen in gesprek? Stop met zoeken; word gevonden!

 Alwin Zandvoort Training & Advies logo